InstellingenGegevens wissen
Terug naar dashboard

GEVARENZONE

Gegevens wissen

Wis bedrijfsgegevens van deze bedrijfsomgeving en begin opnieuw. Team, uitnodigingen en je persoonlijke voorkeuren blijven behouden.

Gegevens wissen is beschikbaar na aanmelden. Demogegevens staan alleen in deze browser.

Dit kan niet ongedaan worden gemaakt

Gewiste gegevens kunnen niet worden hersteld. Al verzonden e-mails en gedownloade documenten blijven bestaan.

Eén CSV-bestand met de tabelnaam, het id en alle gegevens (JSON) van de geselecteerde onderdelen.